Particulier

 • Scooter uitlenen. Wat gebeurt er bij schade?

  Geplaatst op 17 januari 2018

  U bent zo aardig uw scooter af en toe uit te lenen. Maar dan veroorzaakt de lener bij het rijden schade. Wie draait in dat geval op voor de kosten: u of degene die uw voertuig heeft geleend? En op welke verzekering kan dan een beroep gedaan worden?

  Lees meer
 • Veranderde risico’s, meer verkeersongelukken

  Geplaatst op 9 januari 2018

  Het aantal ongevallen in het verkeer neemt helaas toe. In 2015 was er al een stijgende trend, maar in 2016 nam het aantal verkeersongevallen met nog eens 10% toe en vielen er meer dodelijke slachtoffers. Wat kunt u doen om de verkeersveiligheid te vergroten?

  Lees meer
 • Waardevolle bezittingen beter verzekerd

  Geplaatst op 4 januari 2018

  Bepaalde bezittingen zijn zo kostbaar of uniek, dat ze niet goed onder de dekking van een inboedelverzekering vallen. U kunt dan een kostbaarhedenverzekering afsluiten of kiezen voor een aparte verzekering.

  Lees meer
 • Vorst in aantocht? Voorkom bevroren leidingen

  Geplaatst op 30 november 2017

  De winter staat voor de deur en het kan flink gaan vriezen. Leuk voor winterse plaatjes, fijne sneeuwwandelingen en vrolijke ijspret. Maar minder leuk als het water in uw waterleiding bevriest en u waterschade krijgt.

  Lees meer
 • Een goed slot op álle deuren

  Geplaatst op 6 november 2017

  Bij inbraakpreventie denkt u misschien aan een goed slot op de voordeur. Maar de achterdeur en de schuurdeur zijn ook interessant voor dieven. En die zijn bij veel Nederlanders niet goed beveiligd.

  Lees meer
 • In de winter doorrijden op de motor?

  Geplaatst op 31 oktober 2017

  Met de zachte winters van de afgelopen jaren in gedachten, overwegen steeds meer motorrijders ook in de winter de weg op te gaan. Als u ook de motor liever blijft gebruiken, neem dan wat maatregelen in acht.

  Lees meer
 • Even lekker weg in de herfstvakantie

  Geplaatst op 10 oktober 2017

  Ziet u de herfstvakantie als een mooie kans om er even lekker tussenuit te gaan? Het is u van harte gegund. Uiteraard zorgt u voor een goede reisverzekering. Laat ons u adviseren zodat u op maat en voordelig verzekerd bent.

  Lees meer
 • Als uw huisdier schade veroorzaakt

  Geplaatst op 4 oktober 2017

  Op Werelddierendag verwent u uw huisdier natuurlijk extra. Hij is ook zo lief. Hoewel? Uw huisdier kan zich ook misdragen of agressief worden. Als dat schade of letsel tot gevolg heeft, bent u daar dan voor verzekerd?

  Lees meer
 • Pas uw rijstijl aan bij hevige regen

  Geplaatst op 28 september 2017

  Klimaatverandering in Nederland zorgt voor steeds hevigere regenbuien. In zo'n hoosbui kan het gevaarlijk zijn om auto te rijden, vooral door aquaplaning en slecht zicht. Zorg daarom voor goede banden en pas uw rijgedrag aan.

  Lees meer